GO

 

Rovdata har oppgradert nettsidene!

Vi har lagt om på våre nettsider for at de skal fungere optimalt på PC, mobil og nettbrett. Det er også lagt inn noen nye tjenester og vi har forbedret brukervennligheten ytterligere for alle besøkende.

Rovdata har oppgradert nettsidene!
Skjermdump Rovdata.no

– Vi har bevart mye fra de gamle nettsidene, men nå skal det være enda enklere for besøkende å finne blant annet bestandstall, rapporter, instrukser og kart og figurer på nettsiden. Alt skal også være lett tilgjengelig fra PC, nettbrett og mobil, sier Jan Arne Stokmo, nettredaktør i Rovdata.

Lær om rovdyrspor

Det er i tillegg lagt inn flere nye tjenester. Du vil på nettsiden finne tips til hvordan du kan bidra i overvåkingen av gaupe, jerv, brunbjørn og ulv, i tillegg til en oversikt over overvåkingsrelaterte nyhetssaker om artene i norske nettaviser det siste døgnet. Vi inviterer deg også til å lære mer om rovdyrenes spor og sportegn.

– Vi er glade for å kunne tilby en moderne nettside, som skal være lett tilgjengelig uansett hvor man befinner seg i verden. Lokal medvirkning er viktig i overvåkingen og vi har samlet tips til hvordan publikum kan bidra. På nye Rovdata.no kan man blant annet finne beskrivelser, bilder og illustrasjoner av de store rovdyras spor og sporrekker. Dette kan være til hjelp når man kommer over spor og andre sportegn ute i naturen, sier Jonas Kindberg, leder i Rovdata.

Samler rovdyrsaker fra media

Rovdata har satt opp et eget søk i vår medieovervåker Retriever for å samle aktuelle saker om rovdyr for deg fra norske nettaviser. Målet er å samle og tilby alle saker som på en eller annen måte omhandler overvåkingen av de store rovdyrene.
Savner du relevante saker på denne lista? Tips oss gjerne på e-post: rovdata@rovdata.no

Oppgraderinger pågår fortsatt

– Det vil i dagene fremover fortsatt kunne bli gjort små justeringer på nettsidene, og vi beklager om dette vil skape utfordringer for noen. Ta gjerne kontakt med oss dersom du oppdager feil eller det er noe vi kan hjelpe deg med. Send innspill til rovdata@rovdata.no. Vi håper at nye Rovdata.no vil bli et godt og nyttig verktøy for forvaltning, media og publikum, avslutter Kindberg.

Meld deg gjerne på nyhetsbrev fra Rovdata
Du kan også følge oss på Facebook

Kontaktpersoner:

Skriv ut

Nyheter fra Rovdata