X
GO

Rovdyrsaker på nett

Vi har satt opp et søk i vår medieovervåker Retriever for å samle aktuelle saker om rovdyr for deg i dagens nettaviser. På listen nedenfor vil du finne saker relatert til overvåking av de fire store rovdyrene og kongeørn fra norske nettaviser det siste døgnet. Savner du noen saker? Tips oss gjerne på rovdata@rovdata.no

 • Frp vil felle flere ulveflokker ( 24 Jan 2020 )
  Nationen: Frp foreslår å ta ut de siste revirene i ulvesonen og går hardt ut mot den rovdyrpolitikken partiet helt til denne uken støttet opp om.
 • Frp vil felle flere ulv ( 24 Jan 2020 )
  P4: Frp vil ta ut de siste revirene i ulvesonen. Terje Halleland, Frps fraksjonsleder i energi- og miljøkomiteen, sier til NTB at regjeringen har mislyktes med å dempe konfliktnivået i rovdyrpolitikken.
 • Tror ikke på store rovvilt-endringer med fristilt Frp ( 24 Jan 2020 )
  Bondebladet: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum tror ikke et regjeringsforløst Frp vil bety mye for videre rovviltpolitikk, men håper partiet vil støtte Sp-forslaget om økt lisensfelling.
 • Kvotejakt på gaupe ( 24 Jan 2020 )
  Norddalen: Det er åpnet for kvotejakt på gaupe i region 3 /Oppland i 2020. Totalkvoten er på ni dyr fordelt på to jaktområder.
 • Er jussen til hinder for økt uttak av ulv? ( 23 Jan 2020 )
  Nationen: Ulvebestanden ligger over bestandsmålet. Hvert år siden 2016 har antallet ynglinger av ulv i Norge ligget over det bestandsmålet som Stortinget har fastsatt.
 • - Det blir mye fliring, bra musikk og søte unger! ( 23 Jan 2020 )
  Fjell-Ljom: Simon Sjøvold (10) spiller Mowgli i barneforestillingen «Jungelboken» og førstkommende lørdag har han og resten av ensemblet premiere på Storstuggu. Han anbefaler at alle som liker teater sikrer seg en billett.
 • Frp i tog mot ulveflokker, men stemmer NEI til å fjerne dem ( 23 Jan 2020 )
  TV2: Frp vil ha mer ulvejakt og varsler en tøffere linje nå som de er ute av regjeringen. Men de vil ikke støtte Senterpartiets forslag om å ta ut de to flokkene i Østfold og Akershus.
 • Åpner kvotejakt på gaupe i Gudbrandsdalen ( 23 Jan 2020 )
  Vigga: Rovviltnemnda i region 3/Oppland har åpnet for kvotejakt på gaupe i 2020.
 • 1500 viste sin motstand mot ulvepolitikken ( 23 Jan 2020 )
  Bondebladet: Høy temperatur under onsdagens folkemøte mot regjeringens overprøving av rovviltnemndenes lisensfellingskvote.