X
GO

Rovdyrsaker på nett

Vi har satt opp et søk i vår medieovervåker Retriever for å samle aktuelle saker om rovdyr for deg i dagens nettaviser. På listen nedenfor vil du finne saker relatert til overvåking av de fire store rovdyrene og kongeørn fra norske nettaviser det siste døgnet. Savner du noen saker? Tips oss gjerne på rovdata@rovdata.no

 • Får ikkje forlenga fellingsløyvet ( 16 Oct 2019 )
  NRK Sogn og Fjordane: Får ikkje forlenga fellingsløyvet Fylkesmannen vil ikkje forlenge fellingsløyvet på ulven som herjar i ytre Sogn og Sunnfjord. Årsaka er at sauene no er komne i hus. Fellingsleiar Stein Mortensbakke er ueinig i avgjerda.
 • Avslag på søknad om forlenga skadefellingsløyve på ulv ( 16 Oct 2019 )
  Fylkesmannen i Vestland: Fylkesmannen har avslege søknaden om å forlenge skadefellingsløyvet på ein ulv i Hyllestad, Fjaler og Høyanger.
 • Dyrebeskyttelsen er 160 år: Kjempet for bedøvelse før slakt og mot massakrering av ville f ( 16 Oct 2019 )
  Forskning.no: Det er 160 år siden Norge fikk sin første dyrevernorganisasjon. Dette er hva de var opptatt av.
 • Jerv tok hund? ( 15 Oct 2019 )
  Nea Radio: Her skal du få høre en helt spesiell naturopplevelse som et jaktlag i Tydal ble vitne til søndag ettermiddag.
 • Bjørnen i Aunegrenda ( 14 Oct 2019 )
  Nea Radio: Et viltkamera tok nylig bilde av bjørnen, som flere har sett sporene av i Aunegrenda den siste tiden.
 • Forlenget fellingstillatelse i Trøndelag - ulv observert i Levanger ( 14 Oct 2019 )
  Nationen: Før helgen ble skadefellingstillatelsen på ulv i Meråker, Stjørdal, Levanger og Verdal nok en gang forlenget. Etter at en ulv skal ha blitt observert i Levanger søndag er også fellingsområde utvidet.
 • Avviser ulveklager ( 14 Oct 2019 )
  NRK Østlandssendingen: Avviser ulveklager Rovviltnemndene i Hedmark, Oslo, Akershus og Østfold avviser klagene på vedtaket om å felle alle ulvene i tre flokker innenfor ulvesonen.
 • Skal felle ulv i ulvesonen ( 14 Oct 2019 )
  NRK Østfold: Skal felle ulv i ulvesonen Rovviltnemndene i Hedmark og i Oslo, Akershus og Østfold avviser klagene på vedtaket om å felle alle ulvene i tre flokker innenfor ulvesonen.
 • Rovviltnemnder opprettholder vedtak om å skyte tre ulveflokker ( 14 Oct 2019 )
  TV2: Rovviltnemndene i Hedmark og i Oslo, Akershus og Østfold avviser klagene på vedtaket om å felle alle ulvene i tre flokker innenfor ulvesonen.